Συγκρότηση Νέου ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων

Το Σαββάτο 24.01.15 και μετά τις εκλογές της 14.12.14 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΔΟ. Η δομή που προέκυψε:

Πρόεδρος: Πουλόπουλος Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Καραούλης Λάζαρος
Γεν.Γραμματέας: Μαγγανά Ασπασία
Ταμίας: Οικονόμου Ελένη
Σύμβουλος: Ράμφος Αντώνης

Αναπληρωματικοί Σύμβουλοι (με σειρά κατάταξης):
1. Καπογιάννης Γεώργιος
2. Σταυράτη Άννα

O Σύλλογος Αποφοίτων ΕΠΔΟ σχετικά με την αναθεωρημένη πρόταση του Σχεδίου ΑΘΗΝΑ

«ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
06/03/2013

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την τελική πρόταση του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ". Το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Μεσολογγίου στην αναθεωρημένη εκδοχή του σχεδίου προτείνεται να ενσωματωθεί στο νέο τμήμα που θα δημιουργηθεί με τίτλο "Διοίκηση Επιχειρήσεων" που θα εδρεύει στο Μεσολόγγι. Στην πρώτη εκδοχή του σχεδίου, στην οποία και διαφωνούσαμε για συγκεκριμένους λόγους που περιγράψαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, το τμήμα προτεινόταν να ενσωματωθεί μαζί με άλλα υπό την δομή των "Μηχανικών Πληροφορικής" με έδρα τη Πάτρα. Στην εκδοχή που δημοσιεύτηκε τη 01/03 καλούμαστε να ενσωματωθούμε σε ένα τμήμα το οποίο δεν διατηρεί ούτε στο ελάχιστο το πεδίο της Πληροφορικής στις κατευθύνσεις του. Δεν προσεγγίζει ούτε την προηγούμενη πρόταση μετονομασίας του τμήματος που θα εδρεύει στο Μεσολόγγι σε "Διοίκησης Επιχειρήσεων Οργανισμών και Συστημάτων" η οποία άφηνε ένα μικρό, "προβληματικό" έστω, περιθώριο για το γνωστικό μας αντικείμενο.

Περισσότερα...

Το Σχέδιο ΑΘΗΝΑ και η ΕΠΔΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26/02/2013

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την πρόταση της κυβέρνησης για τον νέο οδικό χάρτη για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα μας. Σαν σύλλογος αποφοίτων αντιλαμβανόμαστε τις νέες ανάγκες που προκύπτουν καθώς και τα νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το δημόσιο πανεπιστήμιο. Σαν απόφοιτοι του τμήματος μετέχουμε στην αγορά εργασίας και στο δημόσιο χώρο όπου βλέπουμε να καταρρέει το κοινωνικό οικοδόμημα που χτίστηκε στον αυτόματο πιλότο της σύγκλισης με την υπόλοιπη Ευρώπη με ότι αυτό συνεπάγεται και βιώνουμε στις μέρες μας.

Περισσότερα...