Γιατί να γίνεις μέλος...

Αν είσαι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου, σε ενδιαφέρει... Δες παρακάτω γιατί να γίνεις μέλος στο Σύλλογο Αποφοίτων του τμήματος.

1. Θα λαμβάνεις ενημέρωση για θέσεις εργασίας.
2. Θα μαθαίνεις για σεμινάρια/εκδηλώσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στο αντικείμενο της εργασίας σου ή να σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τις δεξιότητες σου.
3. Θα μπορείς να συμμετέχεις δωρεάν ή με κάποιο μικρό/συμβολικό κόστος (ανά περίπτωση) σε εκδηλώσεις/δράσεις του Συλλόγου Αποφοίτων.
4. Θα έχεις πρόσβαση σε "αποκλειστικό" περιεχόμενο και πληροφόρηση τόσο στη "περιοχή μελών" του site μας, στο κλειστό facebook group του Συλλόγου αλλά και από την λίστα εγγεγραμμένων μελών (newsletter)
5. Θα ενημερώνεσαι για Μεταπτυχιακά Προγράμματα.
6. Θα μεγαλώσεις το κύκλο γνωριμιών σου. Θα έχεις επαφή με απόφοιτους- συναδέλφους της ΕΠΔΟ. Η κοινωνική δικτύωση και οι συνεργασίες με απόφοιτους μπορούν να οδηγήσουν σε ενδιαφέροντα πράγματα!
7. Θα έχεις πρόσβαση σε προσφορές και δωρεάν υπηρεσίες που θα παρέχει κατά καιρούς ο Σύλλογος στα μέλη του.
8. Κρατάς Επαφή με το ΤΕΙ Μεσολογγίου. Με τα "θεσμικά κανάλια" του τμήματος της ΕΠΔΟ. Θα ενημερώνεσαι μέσα από το Σύλλογο Αποφοίτων για δρώμενα και δράσεις.
9. Θα εξασφαλίσεις δωρεάν φιλοξενία (web hosting) του εταιρικού/προσωπικού σου site. (αφορά τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη)